George Yutop Kota Belud ketuai Cybertrooper GRS

0 1,303

George Yutop kelihatan satu satunya cybertrooper GRS yang paling berani memaparkan wajah sebenar serta no telefon beliau yang sebenar di media sosial berbanding yang lain. Pasti dia adalah ketua CYBERTROOPER GRS yang sebenar mengatasi Jufazli dan Dxie Aba Aba. Ini kerana George Yutop membuat posting fitnah tanpa fakta serta bukti rujukan berkaitan pemimpin Warisan secara berterusan di medium facebook.

Belum ada mana mana Pembela PARTI Warisan Sabah yg membuat serangan keatas posting beliau mungkin kerana dia tidak popular atau sememangnya tidak di sangka yg beliau adalah akaun sebenar.

Beliau mempunyai banyak akaun Facebook antara ya adalah

https://www.facebook.com/boanagers.georgeemil

https://www.facebook.com/george.yutop.75

https://www.facebook.com/yutopgeorge


Saya pasti George mencari perhatian pemimpin atasan untuk mendapatkan upah lebih tinggi kerana sangat berani berkongsi posting tanpa fakta dengan identiti sebenar.

Dinasihatkan agar George Yutop berhati hati dengan posting fitnah yg bakal memudaratkan beliau. Kerana sudah pasti tiada pemimpin GRS akan bantu anda sekiranya anda berdepan dengan saman fitnah lebih lebih lagi posting seperti ini.

Kalau George Yutop tidak boleh buktikan yang ini adalah dari ucapan Datuk Seri Shafie Apdal yang sebenar, beliau boleh buat ucapan maaf secara terbuka atau berdepan dengan saman fitnah utk memburukkan pemimpin Sabah yg berjuang atas platform parti yg berbeza dengan nya.
Laporan polis boleh dibuat di Balai Polis berhampiran agar PDRM boleh memulakan siasatan.

Apa pun. Tahniah George Yutop masih pergi Gereja walaupun sebar fitnah hari hari. GBU.

-StevenSuling-

Leave A Reply

Your email address will not be published.